Ebooks van Christian Zierleyn

champignonsci-fi

Een stukje fietsen cover image

Ik was altijd al de beheerder van alle elektronica in huis. De meiden vergaten ook steeds om hun telefoon op te laden. Voor ik naar bed ging pakte ik alle rondslingerende telefoons en legde ze keurig aan een stekker. ’s Ochtends waren ze allemaal opgeladen. Maar bij haar lette ik er nu extra op. Ik wilde het risico niet lopen dat ze met een bijna leeg toestel het huis verliet. En als ze het huis dreigde te verlaten zonder mobiel, dan liep ik snel achter haar aan en maakte er een terloopse opmerking over. Zo van ‘oh, hé, schat, vergeet je mobiel niet!’ Of ik schoof hem zonder dat ze het merkte in haar rugzak.

Een stukje fietsen is een kort verhaal, dat te koop is voor €5,00 als ebook via Kobo, Apple Books en Amazon.


De Champignontest

Voordat de liefde door de maag gaat, staat zij in de keuken champignons te snijden. De Champignontest is een kortkokende culinaire romance over het scherpst van de snede en haar verhouding tot champignons.

Voor wie na afloop van de champignontest nog honger heeft, bevat deze uitgave nog een toetje in de vorm van drie favoriete recepten. Lasagne ai funghi, wie kan dat weerstaan? 

De Champignontest is een kort verhaal, dat te koop is voor €0,99 als ebook via Amazon, Kobo en Apple Books


Klein bibliofiel reisdrama

Het Kleine Bibliofiele Reisdrama is een kort verhaal over een introverte bibliofiel, een lnieuwe literaire aanwinst en de tragische en traumatische tramreis door het banale bestaan van de stad Amsterdam.

Een verhaal van hoge en lage cultuur, samengepakt in een benauwende tram, die op een vroege zaterdagochtend vol overtuiging door de straten dendert en gierend uit de klauwen loopt

Lees het Klein Bibliofiel Reisdrama nu gratis en download het ebook (in epub formaat).


In het begin 

Uit Het Handboek voor Tijdreizigers

“Bij het bouwen van een tijdmachine komt meer kijken dan je denkt. Als je eenmaal de natuurkunde en de wiskunde hebt uitgevogeld en je zover bent om daadwerkelijk een tijdmachine te bouwen, komen er een boel praktische vragen naar boven. En dat zijn niet alleen technologische vraagstukken, zoals hoe moet de machine er uitzien? Uiteindelijk zul je ook een antwoord moeten hebben op de echt belangrijke vragen. Wat doe je aan als je op reis gaat? Wat neem je mee te eten? Heb je behoefte aan comfort, of hou je het simpel en geef je jezelf over aan de tijd waar je naartoe gaat? En tenslotte, als alles klaar voor de start is, de belangrijkste vraag, waar ga je naartoe? Naar welk tijdperk? Denk daar goed over na, want niets is zo funest als onvoorbereid op stap te gaan in de geschiedenis.”

Lees In het Begin nu gratis en download het ebook (in epub formaat). 


Mobiel reisverhaal

Het Mobiel Reisverhaal is een zeer kort verhaal over het grootste drama van de moderne tijd, het verlies van je mobiel, net op het moment dat het onmisbaar is. Herman raakt niet in paniek maar handelt. Een race tegen de klok begint. 15 minuten in 500 woorden.

Een verhaal van de korte adem, met wederom een hoofdrol voor het Amsterdamse tramwezen.

Lees het Mobiele Reisverhaal nu gratis en download het ebook (in epub formaat).